Hírek

Búcsú Katartól

Mindkét magyar érdekeltségű páros kiesett a dohai World Tour-verseny nyolcaddöntőjében. (Praktikusan az első fordulóban.) A mieink számára ezzel véget is ért a katari kaland.

 

 

Madarász Dóra és Pergel Szandra a harmadik helyen rangsorolt Li Jie, Li Qian holland, lengyel kettőssel találkozott. A két kínai születésű védő ellen mindennek össze kellett volna jönnie ahhoz, hogy szoros legyen a meccs. Most nem jött össze semmi, sima vereség – három szett, 10 pont – lett a vége.

Li Qian egyébként a lengyel bajnok KTS Siarka Tarnobrzeg játékosa. Minden bizonnyal láthatjuk március 10-én a Szekszárd elleni BL-elődöntőn.

 

Pergel és Madarász nem játszott EB-formában. Majd legközelebb!

 

Nem került a torna kiemeltjei közé Chen Meng (Csen Meng) és Wang Manyu (Vang Man-jü), így kerülhettek szembe nagyon korán Póta Georginával és Matilda Ekholmmal. Nyertek is 3:2-re.

Ezt a párost mostanában találták ki a kínaiak: a 23 éves Chen Meng 8. a világranglistán, kétszeres VB-győztes csapatban. A 19 esztendős, mellesleg kétszeres junior világbajnok Wang 56.. Nem valószínű, hogy utoljára látjuk őket együtt.