Hírek

Egy győzelem, három vereség az első napon Katarban

Csak Pergel Szandra tudott nyerni egyesben a magyar válogatott tagjai közül a dohai World Tour selejtezőinek nyitónapján. Egyelőre a második nap is felemásan alakul.

 

A férfiaknál Kosiba Dániel a francia Quentin Robinot-tól és a svéd Mattias Karlssontól is kikapott és kiesett. A nőknél Madarász Dóra nem bírt a hongkongi Mak Tze Winggel, és nehéz helyzetből várja a mai folytatást a szingapúri Zeng Jian ellen.

A mérlegen Pergel Szandra javított a a világranglistán 85. japán Morizono Mizuki legyőzésével. Sajnos ma reggel ő is elszenvedte első vereségét: a holland színekben versenyző Li Jie 4:0-ra verte.

 

Pergel Szandra (fotó: Garami Zsolt)

 

Póta Georgina ma kezdte meg a kvalifikációt. Érdekesség, hogy hongkongi és tajvani ellenfelét is legyőzte néhány napja Indiában. Soo Wai Yam Minnie-t egyéniben (4:1), Lin Po-Hsuan-t (Lin Pho-hszüan) párosban (3:0). A tajvani most már biztosan megtanulta a magyar lány nevét, hiszen délelőtt egyesben is megmérkőztek, és megint Gina nyert (4:1).

A finnek versenyzője, Oláh Benedek egyelőre két győzelemmel áll. A csoportelsőségért a német Steffen Mengelt kellene felülmúlnia.
A mai program.

Élő közvetítés.