Hírek, Videós tartalom

Fan Zhendong vs Lin Gaoyuan (Chinese Super League 2018)

Fan Zhendong vs Lin Gaoyuan (Chinese Super League 2018)   Bár a felvétel olyan minőségű mintha a ’90-es évek elején készült volna, de ettől függetlenül a mérkőzés nagyon is tükrözi a modern asztaliteniszt. Jó meccs, szép mozdulatokkal, hatalmas labdamenetekkel, néha követhetetlenül gyors labdákkal és két fantasztikus kínai játékossal. Szerintünk ezen a videón jól látszik, hogy… Read More Fan Zhendong vs Lin Gaoyuan (Chinese Super League 2018)

Hírek, Videós tartalom

Ma Long vs Zhu Cheng (Chinese Super League 2018)

Ma Long vs Zhu Cheng (Chinese Super League 2018)   A kínai szuperliga, jó mérkőzéseket tartogat. Ma például az asztalitenisz egyik legnagyobb kínai játékosa csapott össze Zhu Cheng-el. Izgalmas, de sima meccs volt. Tippelhettek a végeredményre. 🙂   Ma Long egyébként az ITTF világranglista 7. helyén ragadt. Olyan játékosok előzik meg, mint Koki Niwa, XU Xin, LIN… Read More Ma Long vs Zhu Cheng (Chinese Super League 2018)

Hírek, Videós tartalom

Timo Boll vs Ovidiu Ionescu (German League 2018)

Timo Boll vs Ovidiu Ionescu (German League 2018)   Íme egy összefoglaló Timo Boll és Ovidiu Ionescu összecsapásáról, a németek asztalitenisz bajnokságából, a German League-ből. Mi szorosabb mérkőzésre számítottunk, de szép poénokból így sem volt hiány. Egyik kedvencünk pl. 1:01-nél a világklasszis mozdulata. Jó szórakozást! – Asztalitenisz . EU   Asztalitenisz . EU – A… Read More Timo Boll vs Ovidiu Ionescu (German League 2018)

Hírek, Videós tartalom

Örömök és csalódások

Örömök és csalódások A címet a felejthetetlen Sebes Gusztávtól kölcsönöztük. Önéletrajzi kötete ma is olvasásra érdemes, tanulságos írás, ráadásul passzol is a magyarok tegnapi vb-szerepléséhez.   Előbb a csalódásokról. Kiesett a Póta Georgina, Matilda Ekholm és az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős a világbajnokság első fordulójában. Nem kérdés, hogy mindkét egységtől többet vártunk, többet reméltünk. Ami azt illeti,… Read More Örömök és csalódások

Egyéb, Hírek, Videós tartalom

Ecseki Nándor első vb-meccse

100%-os mutatóval zárták a magyarok a világbajnokság első napját. A négy sima győzelem közül egyet, Ecseki Nándiét láthattuk élőben. Most megmutatjuk felvételről is.   Ecseki Nándor – Livan Martinez (kubai) A mérkőzés megtekintéséhez kérjük, kattintson a képre!

Hírek, Videós tartalom

Elkezdődött a világbajnokság

Elkezdődött a világbajnokság Egy héten át a németországi Düsseldorfra figyelnek az asztalitenisz-rajongók. Mi bizakodunk. Pedig utoljára 1995-ben szereztünk érmet vb-n, és nagy meglepetés lenne, ha ez a sorozat éppen most szakadna meg.     Ez még akkor is igaz, ha a női párosok mezőnyében Póta Georginával és Matilda Ekholmmal kezdődik a kiemeltek sora. A felkészülésébe… Read More Elkezdődött a világbajnokság