Hírek

Jótékonysági aukció!

Összefogott az asztalitenisz közösség Ruwen Filus súlyosan beteg kislánya életéért.

Marie, az előre megjósolt születési idő előtt néhány nappal megszületett, komplikációk nélkül, de sajnos ez után nem jól alakultak a dolgok.

Súlyos Oxigén hiány lépett fel nála. Mesterséges kóma, mesterséges lélegeztetés, vérátömlesztés, gyomorszonda; csak, hogy néhány dolgot felsoroljunk a következményekből. A prognózis szerint, ha valaha vissza is tudják őt hozni a kómából, sajnos komoly szellemi és testi fogyatékkal kell élnie és folyamatos kórházi ápolást igényel majd: Nem tud majd ülni, kúszni, sétálni, önállóan enni, inni; nem fog látni, hallani.

Szerencsére kemény fából faragták a kis Marie-t és nagyon erős akarattal bír, így az előrejelzések nem valósultak meg, de bizonyos dolgokat így sem fog tudni csinálni.

A Filus család mindent megtesz a gyógyulás érdekében, különféle terápiákra íratják be a kislányt. 2017 Júniusában például delfinterápián fog részt venni. Sajnos ezeknek a finanszírozásában teljesen magukra maradtak.

Tischtennis Trikot Versteigerung egy eredeti sztár játékosok által dedikált Butterfly, német válogatott mezt bocsájtott árverésre, hogy a családot támogatni tudják.

Az aláírások között szerepel például: Timo Boll, Dimitrij Ovtcharov vagy Jörg Rosskopf-é is.

Az aukció EZEN a linken elérhető. ITT pedig továbbiak is elérhetőek.

Aki úgy érzi, hogy hatalmas élmény lenne, ha a falán egy dedikált mez díszelegne úgy, hogy közben tudná, hogy ezzel egy beteg kislányon segít, akkor nyugodtan licitáljon! Mi is megtettük.