Hírek

Ma Long és Fang Bo elődöntős

Az uraknál a 2015-ös világbajnokság egykori döntősei Dohában már a negyeddöntőbe jutottak.

 

A Qatar Open egyik legnagyobb esélyese, Ma Long (Ma Lung) ma reggel 4-1 (11-7, 11-8, 8-11, 11-7, 11-9) arányban győzött a portugál Marcos Freitas ellen, és Fang Bo (Fang Po) is elég simán lenyomta Liang Jingkun-t (Liang Csing-kun).

 

“Mentálisan jól fel voltam készülve a nehézségekre, amikkel a mérkőzés alatt szembenézhettem volna, de nem számítottam rá, hogy 4-0-ra fogom megverni Liangot. Úgy érzem, a teljesítményem folyamatosan javult itt Katarban. Jang Woojin ellen nem játszottam a legjobb kondícióban. Ezt követően  Xu Xin és Liang Jingkun ellen már jobb voltam”– nyilatkozta Fang Bo.

 

“Az időkérés után elkezdtem agresszívabban játszani, ő semmit nem változtatott, továbbra is a biztonságra törekedett. Én egy másik szinten játszottam. Az 5. szettben volt egy jó esélyem, 9-8ra vezettem és nálam volt a szerva. Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel Dohában, tegnap 3-1-ről tudtam meccset nyerni Tomislav Pucar ellen.  Ma pedig Ma Longgal játszottam, Ő a legjobb a világon,  egyszer én is szeretnék az Ő szintjén játszani, és vele is minél többet játszanék” – értékelt Marcos Freitas.

 

Ma Long egyébként az elődöntőben  a tajvani Chuang Chih-yuan (Csuang Cse-jüan) és a japán Niwa Koki  párbaj győztesével találkozik.

 

Forrás: ittf.com