Hírek

Zajlik az élet Újdelhiben

Két kvalifikációs nap után a férfiaknál és a nőknél is végleges a főtábla mezőnye az indiai fővárosban zajló World Tour-on.

A férfi egyes párosítása ITT , a hölgyeké ITT olvasható.

Az első helyen kiemelt Dimitrij Ovtcharov könnyűnek tűnő ellenfelet kapott a 32 között. A szaúdi Abdulaziz Al-Abbad aligha állítja meg a német klasszist. Ezt a mérkőzést elvileg nem láthatjuk élőben. Péntek reggel negyed nyolc tájban – ottani idő szerint 11:45-kor – a Gereldo – Mengel, valamint a Morizono – Gnanasekaran meccset közvetíti az ITTF. A másik nagy sztár, Szamszonov az U21-es verseny győztesével (Asuka Sakai) találkozik ma délután magyar idő szerint 15:15-kor. (Ugyanekkor kerül sor az osztrák válogatott Gárdos Róbert Samuel Walker elleni meccsére is.)

Mi a nap sportfogadási esélyének a másfél órával később kezdődő Sanil Shetty (indiai) – Patrick Baum (német) találkozót tekintjük. A nemrég Magyarországon is járt Shetty mindössze 265. a világranglistán, de a selejtezőben legyőzte a cseh Lubomir Jancarikot (94.), és hazai közönség előtt Baum (71.) ellen sem esélytelen.

A gyengébb nem legjobbjai csak a negyeddöntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe, így leginkább az a kérdés, hogy a rendező ország számos képviselője közül ki marad hírmondónak a verseny hajrájára…

Indiai ellenfele lehet február 17-én akár a mi Póta Georginánknak is, amennyiben Madhurika Patkar túljut hongkongi vetélytársán.

Fotó: Garami Zsolt